Cocktailkursus

Kom om bag baren og få tricks og fif fra dygtige bartendere der sørger for, at I efter kurset kan lave gode cocktails

Et cocktailkursus er et passende valg både som firmaevent eller til, at sætte gang i enhver fest og samtidigt er det underholdende indslag for alle.
Lær kunsten bag baren og få samtidig gode råd til, at blive firmaets bedste bartender?

Et cocktailkursus giver Jer lov til at komme om bag baren og lære en masse små tricks og fif. I starter med en kort intro til cocktailverdenen hvor der er rig mulighed for, at få svar på spørgsmål.

I kommer til at shake og mixe forskellige drinks bag baren med assistance for vores vellidte og dygtige bartendere – og som afslutning skal I konkurrere imod hinanden hvor en pers. fra hvert hold udvælges og så vil vores bartendere vurderer Jeres stil, cocktail udseende og smag osv.


Opskrifter på cocktails I lærer, at lave på dagen eftersendes i PDF så alle efterfølgende kan øve sig hjemme på den perfekte cocktail.

Til slut kårer vi vinderen med flot præmie.

Tilkøb

Kombiner cocktailkurset med cocktailbar der der kører videre til jeres fest

Fik I svar på alle jeres spørgsmål?

Hos os får I et højt service niveau, og vi sidder klar til at hjælpe jer. Hvis I har spørgsmål, ønsker et skriftligt tilbud, høre mere om vores events, underholdning, forskellige julefrokoster eller andet, så kan I let kontakte os.

Kontakt os på tlf.: 25 55 55 25 eller send os en e-mail på info@festportalen.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved bestilling af event faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres 8 dage netto kontant.Såfremt servicen/ydelsen er købt sammen med arrangement eller andet produkt vil eventet følge disse salgs- og leveringsbetingelser.
ARRANGØR OG ANSVARSHAVER

Cocktailbar.dk
Tårnby Torv 11
2770 Kastrup
&
Sommerfest.dk

Tømmerupvej 42
2770 Kastrup

Tlf.: 25 55 55 25
Email:
info@festportalen.dk
Sommerfest.dk ejes af Festportalen ApS. CVR: 39888580 som hvert år formidler flere hundrede firmaarrangementer og events for virksomheder i Danmark.

COVID-19

Hvis jeres arrangement mod vores forventning skulle blive aflyst som følge af myndighedernes anvisninger/krav, grundet COVID-19 kan i frit benytte jeres indbetalte beløb indtil 13 måneder frem for datoen for jeres aflyste arrangement, til et nyt arrangement. I taber derfor IKKE det indbetalte beløb.

Comments are closed.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST