ÅRETS SOMMERFEST – RABALDER I DYREHAVEN

Årets sommerfest med nostalgi, dansk sommerhygge og dansebajere på programmet!

Denne firmasommerfest har plads til 400 gæster på Kongekilden ved en af Danmarks skønneste naturattraktioner Dyrehaven, der afholdes til ære for en af Danmarks absolut største musikalske kunstnere!

TAK FOR SANGENE… – DU DEJLIGE SPILLEMAND!
I over 40 år sang vores alle sammens spillemand sig ind i både familiers og kollegaers hjerter og det er nok ikke en overdrivelse at sige, at alle kender én, der kender én af nationalskjaldens sange. Med et ønske om at gendanne fortiden byder vi hos Copenhagen Event på et festligt, varmt og nostalgisk firmasommerarrangement, hvor vi genskaber de oplevelser der nu engang skal bevares! Derfor har vi sammensat dette firmaarrangement i natur skønne rammer og booket Gasbox, som gang på gang imponerer gæster og publikum når de giver en koncertoplevelse fyldt med intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man overhovedet kan komme.
Dans med i det opstillede pavilliontelt hvor der er plads til 300 personer med udsigt over engen, og til dyrene der går dernede, eller bestil pladserne hvor I sidder lidt mere intimt sammen med kollegaerne i den stemningsfulde og hyggelige restaurant.

DEJLIG MAD MED ORIGINALE TONER OG AUTENTISK MIMIK
Med “Rabalder i Dyrehaven” firmafestarrangementet får I 7,5 timers dans, dansk sommerhygge og underholdning med blandt andet drengene der tog samtlige “Danmark har talent” dommere på TV 2 med storm. Gruppen hedder Gasbox og må siges at være en semifinaleplads værdig blandt landets absolut dygtigste mennesker. Med forsangeren René Hejdmann, der båder lyder og
ligner Kim Larsen så man tror det er løgn, spilles og synges Gasolins numre med stor respekt og musikalsk magi!.
Maden er også dedikeret Danmarks ubetinget største sangskriver, dog ikke med livretten pasta pomodoro, men dog med det kølige glas Chianti, lækre sommerbuffeter og friske salater, for ej at glemme den danske pølse – se, så er madrammerne sat for et godt måltid.

FESTPAVILLION OG UNIK UDSIGT
Sidder I i festpavillon og sommervejret er som det forgange, fjernes vinduerne mod engen, således at dine kollegaer og dig nærmest sidder på en balkon til den unikke udsigt. Under alle omstændigheder er Festpavillonen opvarmet og I finder naturligvis opstillet barer indendørs ligesom der vil være udendørs bar såfremt vejret tillader det. Bliv siddende og fest videre uden forstyrrelser mens musikken spiller og danse gulvet bliver fyldt.

HVIS DIN CHEF GIVER DIG LOV – TAGER DU SÅ MED OS UD I SKOVEN?
Vi har naturligvis også sørget for underholdningen…  Glæd jer til den store Gaso-quiz, der ikke kun bringer sjove facts på bordet, men også kvitterer med en flot præmie! Book jeres pladser til Rabalder i Dyrehaven… Vi kører kun arrangementet 3 gange til sommer, men til gengæld har du mulighed for en uforglemmelig nostalgisk event, i solnedgangens skær ved dyrehavsbakkens dejlige Kongekilde.

Se indhold, program, fri bar, sommerbuffet og datoer her:

Program

17:30 Ankomst og Garderobe
17:40 Velkomstbobler og/eller håndbajere ude i det fri, hvis vejret tillader det
18:30 Den dejlige sommerbuffet er anrettet
20:00 Kaffe & te
20:30 Den store Gaso-quiz – hvilket firma scorer højest score?
21:00 Drinksbaren åbner for personer der har købt barpas
21:30 GASBOX LIVE
22:00 Den første shuttlebus kører mod Lyngby Station
22:15 DJ spiller tidens største hits kombineret med sommerhits
23:30 GASBOX LIVE
00:15 Party DJ runder af med aftenens bedste numre
01:00 Tak for i aften
01:10  Den sidste shuttlebus kører fra Kongekilden

Menuen

Kød/fisk
 Culotte steg marineret i hvidløg og rosmarin
BBQ marineret spareribs
Kylling bryst marineret i estragon og citron
 Grill pølse med ramsløg
 
Grønt/salater
 Græsk salat med tomat, agurk og feta
 Kartoffelsalat med dijon, ærter og friske krydderurter
 Pasta penne med soltørret tomat, oliven og rucola
 Blandet grøn salat med “mormor dressing”
 Grillet majskolber med urtesmør
 
Dressinger/saucer
 Svampe sauce
 Tzatziki
 Krydderurte creme
 Kongekildens “thousand island”Buffeten serveres med surdejsbrød

 

Husk kollegaer med specielle ønsker
Har I en eller flere kollegaer som er vegetar eller veganer, så husk at oplyse os om antal eller evt. specielle ønsker. Ligeledes hvis nogen lider af allergi overfor specielle produkter eller lign.

Baren

Alle gæster har FRI BLØD BAR under hele arrangementet, vi har her listet det konkrete indhold op: 

Ved Ankomst
Velkomstdrink:
Vælg mellem et glas sommerbobler eller en håndbajer i Larsens ånd.

Fri blød bar inkluderer
Fri fadøl under hele arrangementet
Fri husets hvidvin & rødvin under hele arrangementet
Fri sodavand under hele arrangementet Coca Cola, Cola Zero, Sprite, Danskvand, Tonic & Lemon
Isvand

Til desserten serveres
Kaffe & Te

Bemærk 

Drikkevarer er ad-libitum, jf. ovenstående og kan hentes i baren, dog serveres kun to genstande per person af gangen (en til hver hånd). Iøvrigt sker udskænkning jf. bevillings lovgivningens love og regler.

Datoer

07. juni 2019
14. juni 2019
30. august 2019

Lokalerne
Kongekildens restaurant:
Op til 100 personer

Pavillionteltet
Op til 400 personer

Bemærk: Denne sommerfirmafest er en fælles sommerfest med fælles dans og spisning.

Kontakt os for fremvisning
Kontakt os på tlf: 42 52 60 60 alle dage mellem kl. 09.00 – 21.00

Underholdning

Gasbox er Danmarks absolut bedste Gasolin og Kim Larsen kopi. Med sangeren René Hejdmann i front, får I en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og indlevelse.

I pauserne spiller vores Party DJ alt det musik der fortsat får kollegaerne op på dansegulvet. Alle sommerens absolut must-have hits er naturligvis også på play-listen!

Den Store Gaso-Quiz. Dyst med i alle spørgsmålene sammen med dine kollegaer og vind en af aftenens flotte præmier.

Billetpriser

Sommerbilletter kan købes kr. 695,- ex. moms per person (fri blød bar under middagen i 3 timer) 

Standardbilletter kan købes for kr. 795,- ex. moms per person (fri blød bar under hele arrangementet)

Rabalderbilletter kan købes for kr. 995,- ex moms per person (fri blød bar under hele arrangementet + placering foran scenen + Rabalder drinkspakke per 10 personer som består af 1 flaske bobler + 2 flasker spiritus gin, rom, vodka eller whiskey som serveres på bordene inkl. div. drinksmix som sodavand mv.)Bemærk: Obligatorisk garderobebillet kr. 20,- ex. moms tillægges alle billetpriser.

TILKØB
Barpas: kr. 100,- ex. moms per person (kan kun tilkøbes til standardbilletter)Transport: Afhentning på jeres firmaadresse i Storkøbenhavn: kr. 50,- ex. moms per person ved min. 30 personer.

Fik I svar på alle jeres spørgsmål?

Hos os får I et højt service niveau, og vi sidder klar til at hjælpe jer. Hvis I har spørgsmål, ønsker et skriftligt tilbud, høre mere om vores events, underholdning, forskellige julefrokoster eller andet, så kan I let kontakte os.

Ønsker I fremvisning af lokalerne

Kontakt os på tlf.: 42 52 60 60 eller send os en e-mail på info@festportalen.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved reservation, kan pladser kun forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter vores kundeservice vil ringe jer op og aftale om evt. endelige reservation skal foretages.
Ved bestilling af arrangement faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres med 8 dage netto kontant senest 30 dage før afviklingen af jeres arrangement.
Bestiller I jeres arrangement senere end 30 dage før arrangements dagen bliver hele beløbet faktureret netto kontant. 

BEMÆRK: Ubrugte kuverter refunderes IKKE, kuverterne refunderes kun ved aflysning af julefrokost fra arrangørens side. Ret til ændringer forbeholdes!

Arrangør

Arrangør & Ansvarshaver for arrangementet er selve lokationen. Formidlende kontakt er Festportalen ApS, Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup. Email: info@festportalen.dk. Tlf.: 42 52 60 60.

COVID-19

Hvis jeres arrangement mod vores forventning skulle blive aflyst som følge af myndighedernes anvisninger/krav, grundet COVID-19 kan i frit benytte jeres indbetalte beløb indtil 13 måneder frem for datoen for jeres aflyste arrangement, til et nyt arrangement. I taber derfor IKKE det indbetalte beløb.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST