Bueskydning

Find jeres indre Robin Hood frem!

Så har I chancen for og bevise det på vores bueskydnings baner der kan opstilles hos jer eller hos os.Prøv kræfter med den ædle sportsgren, og du vil opleve, at det kræver både tålmodighed og selvbeherskelse.At skyde bue og pil kan sætte temperamentet på prøve, men prøv det og mærk glæden, når pilen borer sig ind i skydeskiven. En god øvelse at kombinere med målskydning.
Fik I svar på alle jeres spørgsmål?

Hos os får I et højt service niveau, og vi sidder klar til at hjælpe jer. Hvis I har spørgsmål, ønsker et skriftligt tilbud, høre mere om vores events, underholdning, forskellige julefrokoster eller andet, så kan I let kontakte os.

Kontakt os på tlf.: 25 55 55 25 eller send os en e-mail på info@festportalen.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved bestilling af event faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres 8 dage netto kontant.Såfremt servicen/ydelsen er købt sammen med arrangement eller andet produkt vil eventet følge disse salgs- og leveringsbetingelser.
ARRANGØR OG ANSVARSHAVER

Sommerfest.dk
Tømmerupvej 42
2770 Kastrup

Tlf.: 25 55 55 25
Email:
info@festportalen.dk

Sommerfest.dk ejes af Festportalen ApS. CVR: 39888580 som hvert år formidler flere hundrede firmaarrangementer og events for virksomheder i Danmark.

COVID-19

Hvis jeres arrangement mod vores forventning skulle blive aflyst som følge af myndighedernes anvisninger/krav, grundet COVID-19 kan i frit benytte jeres indbetalte beløb indtil 13 måneder frem for datoen for jeres aflyste arrangement, til et nyt arrangement. I taber derfor IKKE det indbetalte beløb.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST