Cocktailbar

Cocktailbaren fra Cocktailbar.dk er et professionel og prisstærkt koncept som I vil få stor glæde af til jeres firmafest.

Vi skræddersyer vores tilbud og går altid i dialog med vores kunder, så vi kan give de bedste forudsætninger for et brag af en fest.

Vores tilbud tager typisk udgangspunkt i vores ”fri-bar-i-4-timer”-tilbud. Med den mobile cocktailbar følger et alsidigt og varieret drinkudvalg, hvor du kan vælge imellem 8-12 forskellige cocktails , som kan indgå i den frie bar.

Vi mixer og shaker blandt andet et stort udvalg af både nye og moderne klassikere, herunder: Tom Collins, Mojito, Pina Colada, Dark ´N` Stormy osv.Men med en mobil cocktailbar er der også mulighed for mere eksperimenterende drinks.

Fik I svar på alle jeres spørgsmål?

Hos os får I et højt service niveau, og vi sidder klar til at hjælpe jer. Hvis I har spørgsmål, ønsker et skriftligt tilbud, høre mere om vores events, underholdning, forskellige julefrokoster eller andet, så kan I let kontakte os.

Kontakt os på tlf.: 25 55 55 25 eller send os en e-mail på info@festportalen.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved bestilling af event faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres 8 dage netto kontant.Såfremt servicen/ydelsen er købt sammen med arrangement eller andet produkt vil eventet følge disse salgs- og leveringsbetingelser.
ARRANGØR OG ANSVARSHAVER

Cocktailbar.dk
Tårnby Torv 11
2770 Kastrup
&
Sommerfest.dk
Tømmerupvej 42
2770 Kastrup

Tlf.: 25 55 55 25
Email: info@festportalen.dk

Sommerfest.dk ejes af Festportalen ApS. CVR: 39888580 som hvert år formidler flere hundrede firmaarrangementer og events for virksomheder i Danmark.

COVID-19

Hvis jeres arrangement mod vores forventning skulle blive aflyst som følge af myndighedernes anvisninger/krav, grundet COVID-19 kan i frit benytte jeres indbetalte beløb indtil 13 måneder frem for datoen for jeres aflyste arrangement, til et nyt arrangement. I taber derfor IKKE det indbetalte beløb.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST