Julefrokost i Tivoli Kongress Center med Anden

Vi har sørget for Juleanden! Glæd dig til et fuldt julefrokostshow i hjertet af København!

LÆKKER MAD – FULDT JULEFROKOSTSHOW MED ANDEN – FANTASTISK LIVE BAND OG GOD SERVICE
Velkommen til 2019 og årets sjoveste julefrokost-program! Gik I glip af billetterne til Årets firmajulefrokost i Tivolis Kongres Center i 2018, hvor vi for første gang åbnede dørene op for en firmajulefrokost i Tivoli Kongres Center og sikrede en suveræn julefrokost for 800 festglade gæster? – Så fortvivl ej, for nu har I muligheden for at købe pladser til dette års julefrokostarrangement!

Igen i år slår Copenhagen Event dørene op til et brag af en fælles julefrokost i Tivoli Kongres Center og vi har arbejdet ihærdigt for at tilbyde jer top underholdning af den højeste klasse og gøre gæsteoplevelsen endnu vildere end nogensinde.

Glæd jer til en aften med ANDEN som optræder i min. 45 min., PETER “SAX” BEIM og et solidt 8 mandsorkester med den kvindelige sanger ”Maria Keis Uhre fra” X-FACTOR bandet. sidst, er der fri hård bar med i prisen.Her får I et julefrokostarrangement, hvor der er blevet gjort et stort stykke arbejde i at levere en julefrokost, med lys og lyd i ekstra høj klasse, eksklusive rammer samt helt særligt miljø og du kan derfor som arrangør forvente en rigtig høj kvalitet, når firmajulefrokosten 2019 afholdes i et af Københavns største og flotteste kongressteder!

VI TØR GODT GARANTERE AT DENNE AFTEN BLIVER FORRYGENDE!

SE INDHOLD, MIDDAG, BAR OG DATOER HER:

PROGRAM

18:00 Ankomst i foyeren og garderobe, og velkomstbobler
18:30 Dørene åbnes til TIVOLI CONGRESS HALL
18:30 Seating, bobler og Live Sax fra scenen, appetizer står klar på bordene
19:00 Velkomst fra scenen
19:15 Julemiddagen er klar i foyeren
20:45 Anden går på
21:30 Desserter står anrettet i foyeren m/ kaffe og te
21:30 Baren åbner for long drinks, Peter Beim varmer op
22:15 Live band indtager scenen – første sæt
23:00 DJ spiller i pausen
23:15 Live band indtager scenen – andet sæt
00:00 Peter Beim spiller tidens største hits
02:00 Tak for en forrygende i aften

 INDHOLD INKLUDERET I PRISEN

– Appetizers
– Fri blød bar med øl og husets rødvin/hvidvin, div. sodavand og isvand
– Stor julebuffet i høj kvalitet
– Dessert buffet
– Kaffe & Te
– Fuldt Julefrokostshow med Anders Matthesen
– Party DJ, PETER “SAX” BEIM
– Fantastisk Live band samt stort lysshow
– 4 timers drinksbar med long drinks 22.00 – 02.00
– Fri garderobe
– Veloplagt personale & god service

PRISER:
Fredag kr.: 1.395,- ex. moms pr person med seating i SALEN
Fredag kr.: 1.395,- ex. moms pr. person med seating på Balkonen (bemærk: min. 30 gæster pr. booking og kun 200 pladser)Bemærk: mindste salg i SALEN er 10 billetter (hvis I ønsker at bestille mindre antal end 10 opkræves kr. 100,-ex. moms per person ekstra

JulebuffetAPPETIZER / ANRETTET PÅ BORENDE
(Serveret ved bordet)
Gravad laks – rævesauce – maltkrumme – sorte ræddikker – frissée – dild KOLDE RETTER FRA BUFFETJulesild med rødløg og kapers Terrine af braiseret velfærdsgris med syrlig rødkålsmarmelade Blandet kålsalat med røgede mandler, granatæble og dadler Salat af babyspinat og fennikel med gule beder og håndpillede rejer Perlebygsalat med ’confit de canard’, tørrede tranebær, syltede valnødder og bredbladet persille i appelsin vinaigrette Rugbrød Fuldkornsbrød Økologisk smør KrydderfedtVARME RETTER FRA BUFFETBagt torsk med confiteret svampe, estragon og kastanjer Pocheret kalkunbryst med citron og salvieRosastegt kalvesteg med portvinssauceFiskefilet med hjemmerørt remoulade Glaseret landskinke med Bornholmsk sennep og brun farinBagte rodfrugter med honning og rosmarinKartoffel/blomkåls gratin DESSERTER FRA BUFFETUdvalg af europæiske oste med knækbrød, svesker og æble-gulerods chutney Ris a´la mande med kirsebærsauce Frugtsalat med vanilje mascarpone Krydderkage med blommekompot 

 

Specielle ønsker til mad
Husk at oplyse os omkring allergier og gæster med anden madkultur. 

BAREN

Fri blød Bar med øl hele aftenen
Fri blød Bar med is- og sodavand hele aftenen
Fri blød Bar med rød- og hvidvine hele aftenen

Fri hård Bar i longdrinks efter middagen kl. 22.00 – 02.00

DATOER FOR JULEFROKOST 

Kontakt os direkte for andre ledige julefrokostdage eller spørgsmål på tlf.: 41 57 00 00.

 

UNDERHOLDNINGUNDERHOLDNING
Vi arbejdet ihærdigt for at tilbyde jer top underholdning af den højeste klasse til dette julefrokostarrangement og gøre gæsteoplevelsen endnu vildere end nogensinde!ANDEN (Anders Matthesen):
Vi har sørget for ANDEN! Glæd jer til et fuldt julefrokostshow på 45. min med Anders Matthesen. Vi tør ikke sige, om der er and med grovkornede humor eller stegt and i ordets reneste forstand, men en ting er dog sikkert; til denne julefrokost får I Andens repertoire af sjov og direkte stand-up med hans grænseoverskridende sprog!

 

 PETER “SAX” BEIM
At spille sammen med en DJ kræver et utroligt gehør og musikforståelse af genre og stil. Peter Beim er i top 5 inden for denne kategori i Europa. Peter Beim har spillet på større klubber, diskoteker, festivaler i indland som i udland, og med store kunstnere samt DJ’s – heriblandt DJ Aligator, Tiesto, Kygo, Snoop Dog og Infernal.

 

 LIVE ORKESTRET
Spiller party musik med et glimt i øjet og sved på panden. De stiller stærkt op i en 8 mands opstilling og indtager scenen med intet mindre end Marie Keis Urhe fra som synger hver fredag på TV2 som en del X – FACTOR bandet

Kontakt os direkte for andre ledige julefrokostdage eller spørgsmål på tlf.: 41 57 00 00.

Ønsker I fremvisning af lokalerne og personligt møde?

Hos os har vi i et højt serviceniveau, og vi sidder klar til at hjælpe jer. Fremvisning i hverdage mellem kl. 10.00 – 17.00 eller efter aftale på Tlf.: 41 57 00 00.

Salgs- og leveringsbetingelser

Kuverter kan forhåndsreserveres i op til 5 arbejdsdage, hvorefter I kontaktes angående evt. endelig reservation.
Ved bestilling af arrangement faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres 8 dage netto kontant og senest 30 dage inden julefrokosten.
Bestilles julefrokosten 30 dage inden leveringsdagen faktureres hele beløbet netto kontant.

Ubrugte kuverter refunderes ikke. Kuverterne refunderes kun ved aflysning af julefrokosten fra arrangørens side. Ret til ændringer forbeholdes.

Arrangør & Ansvarshaver

Arrangør & Ansvarshaver for arrangementet er lokationen og Firmajulefrokoster ApS, Tårnby Torv 11, 2770 Kastrup. Email: info@firmajulefrokoster.dk. Tlf.: 41 57 00 00

Lokation: Tivoli Congress Center.

COVID-19

Hvis jeres arrangement mod vores forventning skulle blive aflyst som følge af myndighedernes anvisninger/krav, grundet COVID-19 kan i frit benytte jeres indbetalte beløb indtil 13 måneder frem for datoen for jeres aflyste arrangement, til et nyt arrangement. I taber derfor IKKE det indbetalte beløb.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST