Middag med mord

Teambuilding med mord på menuen

Middag med mord er teambuilding på den hyggelige og sociale måde på trods af den morderiske overskrift.

Deltagerne vil lære hinanden at kende på en sjov måde igennem et gennemført veltilrettelagt rollespil.

I starten af spillet vil I blive budt velkommen med en velkomstdrink. Mens alting umiddelbart er helt i orden, nyder I en god middag. I mærker stille og roligt, at spillet og spændingen langsomt bliver bygget op.

Spillet er bygget op omkring et mordmysterie i bedste Agatha Christie stil. Som deltagere vil I få tildelt en rolle og sammen skal I interagere med spillets øvrige karakterer.

I vil blive præsenteret for vidneudsagn, spor og bevismateriale, som vil lede og vildlede Jer. Nogle spor vil være blodigt tydelige, mens andre vil være mere subtile og kræve særlig opmærksomhed.

Vores sortiment består af en række mord mysterier, som allerede ligger med ”manuskript og historie”, men vi opfylder også gerne Jeres særlige ønsker til lige netop Jeres middag med mord.

Arrangementet bliver gennemført af en eller flere professionelle skuespillere. I kan med fordel leje kostumer for at komme helt i stemning.

Vi kan sørge for lokationen og middagen til Jeres middag med mord. Det bliver gysende selskabeligt. Andre rollespils event er Høvdingens Arv, Grevens Testamente eller det mere moderne Pakketransporten. 

Fik I svar på alle jeres spørgsmål?

Kontakt os på tlf.: 25 55 55 25 eller send os en e-mail på info@festportalen.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Ved bestilling af event faktureres 50% som depositum til forfalden betaling netto kontant.
Restbetaling og endeligt deltagerantal faktureres 8 dage netto kontant.Såfremt servicen/ydelsen er købt sammen med arrangement eller andet produkt vil eventet følge disse salgs- og leveringsbetingelser.
ARRANGØR OG ANSVARSHAVER
Sommerfest.dk
Tømmerupvej 42
2770 Kastrup

Tlf.: 25 55 55 25
Email:
info@festportalen.dk
Sommerfest.dk ejes af Festportalen ApS. CVR: 39888580 som hvert år formidler flere hundrede firmaarrangementer og events for virksomheder i Danmark.

COVID-19

Hvis jeres arrangement mod vores forventning skulle blive aflyst som følge af myndighedernes anvisninger/krav, grundet COVID-19 kan i frit benytte jeres indbetalte beløb indtil 13 måneder frem for datoen for jeres aflyste arrangement, til et nyt arrangement. I taber derfor IKKE det indbetalte beløb.

Comments are closed.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST