OM SOMMERFEST.DK

Sommerfest.dk er Københavns største platform for sommerfester til Dansk Erhvervsliv. Vi har mere end 10 års erfaring inden for branchen og vores samarbejdspartnere er udvalgt ud fra, at vi ønsker udbyde sommerfester for enhver smag og til ethvert prisleje – og samtidig give kunderne et større overblik over markedet.

I bør kontakte os hvis I er på udkig efter en sommerfest – Vi giver jer professionel rådgivning og vælger de samarbejdspartnere, der kan opfylde jeres ønsker til et vellykket sommerfest-arrangement.

Vi finder den helt rigtige lokation og sammensætter det helt rigtige indhold ud fra jeres ønsker og budget. Denne løsning bliver via vores mange samarbejdspartnere og det er vigtigt, at pointere, at den pris I betaler hos os vil være den samme som I betaler på lokationerne og i mange tilfælde kan vi ofte tilbyde en fordelagtig rabat når der bestilles via os.

Kvalitet: Vi stiller krav om, at kvalitet skal matche prisen og fremgå tydeligt i det fremsendte tilbud. Vi tester og besøger leverandørerne før vi vurderer, om vi kan indgå en samarbejdsaftale.

Sommerfest.dk er en del af Festportalen ApS der også udbyder Julefrokoster og andre spændende firmaarrangementer.

Vi ser frem til, at høre fra jer og ønsker jer en særdeles god sommer.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Pris ex. moms
Ønsket lokation
Forventet antal deltagere
SØG EFTER TEKST